Ontmoet – Ronald Rolvink

Ronald Rolvink

Oprichter van onderzoek en advies bureau Good to be fit bv.

De uitdaging met Good to be fit.

De organisatie en hun medewerkers helpen met het optimaliseren van gezondheid. Kernwaarde hierin zijn preventie, curatieve interventies, veiligheid en educatie. Doelstellingen van de organisatie en de medewerkers afstemmen op de behoeften en hiermee op een plezierige manier duurzame inzetbaarheid realiseren.

Inspiratie.

Het klinkt gek maar ik haal de inspiratie uit de ervaringen die niet helemaal succesvol zijn afgesloten zoals ik het vooraf heb bedacht. Als een traject niet is gelukt dan heb ik iets niet goed gedaan. Dat zijn de geweldige leermomenten. Niet in problemen maar in oplossingen denken, zoeken tot het werkt, dat houdt je creatief. Ik heb gelukkig niet alles in eigen hand, daarom is samenwerken van essentieel belang en ben ik van mening dat het niet mijn beleid moet zijn, maar dat van de medewerkers in de organisatie. Met advies, begeleiding en coaching help ik het eigenaarschap te realiseren.

Ambitie.

Door het Good to be fit Company Label te introduceren zoveel mogelijk mensen en hun organisaties helpen naar een gezonde cultuur.

 Good to be fit bv

Specialist in Health Management.