De Kracht van Persoonlijke Aandacht

DE KRACHT VAN PERSOONLIJKE AANDACHT.

Persoonlijke begeleiding op het gebied van gezondheid. Wij zetten ons in voor organisaties en hun medewerkers die extra ondersteuning nodig hebben met hun klacht. Hiervoor hebben wij een leefstijlplan ontwikkelt dat zich in de eerste plaats richt op de persoonlijke situatie. Naast de directe klacht geven wij ook aandacht aan de gehele leefstijl. Dit natuurlijk in goed overleg met de betrokkene en wij werken hierin samen met medici en paramedici.

Voor een eerste indruk kunt u gebruik maken van een kennismakingsles in een van de centra waarmee wij samenwerken.

Wij hebben voor u de volgende thema’s ontwikkelt:

De Health Check. 

Een start om op een later moment met herhalingen uw vorderingen in beeld te krijgen. Meten om te weten is meten om te bepalen wat te doen.

Wat is gezondheid?

Om doelen van gezondheid na te streven is het belangrijk om te realiseren wat gezondheid is. Voor veel mensen ben je gezond als je niet ziek bent maar wij delen die mening niet. Voor ons is gezondheid gebouwd op drie pijlers nl. Fysieke gezondheid, psychische / mentale gezondheid en spirituele gezondheid. Scoort u op alle vlakken een ruime voldoende dan mag u van geluk spreken.

Kom in beweging.

Het belang van bewegen is al vaak aangetoond maar welke sport vindt u leuk? Welke intensiteit pas bij u? Hoeveel tijd heeft u in uw schema vrijgemaakt? Waar kan ik mijn oefeningen doen? Dit zijn allemaal belangrijke vragen waarbij wij u gaan helpen.

Trainen op de juiste intensiteit.

Met een persoonlijke inspanningstest berekenen wij uw juiste intensiteit. Als u dit advies volgt zult u meer energie ontwikkelen in uw dagelijks leven. Bij aanschaf van een Polar trainingscomputer helpen wij u met de gratis website ter beschikking gesteld door Polarpersonaltrainer.com. wij kunnen u dan ook op afstand voorzien van advies.

Basiskennis voeding.

Het begrip over de mystiek van voeding. Er zijn naar mijn weten over geen onderwerp zoveel meningen van goed en fout maar waar ligt de waarheid. Met een duidelijke uitleg van feiten gaan wij u de start geven om balans te vinden in uw dagelijks leven. Tevens maken wij een gratis dagboek aan waarmee u een goed inzicht krijgt in uw vorderingen.

Gedrag en planning.

Het belangrijkste van veranderen is inzicht krijgen hoe gedrag werkt bij mensen. Daarbij is planning noodzakelijk om verbeterpunten inzichtelijk te krijgen. uiteindelijk als u de doelstellingen realiseert is het belangrijk dat u uwzelf ook beloont.

Vitaliteit is levenskracht.

Het woord vitaliteit wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt als een soort mode verschijnsel. Uiteindelijk betekent het levenskracht. Hoe levenskrachtig bent u?

Rust en ontspanning.

In deze hectische maatschappij is het moeilijk om een goede balans te vinden. Veel stressvolle situaties leiden tot een gedrag dat niet goed voor uw gezondheid is. Let er op dat uw welzijn niet ten koste gaat van de welvaart maar dat uw welzijn een ontwikkeling van de welvaart. Zorg voor voldoende ontspanning en rust.

Wij zullen u tijdens deze thema’s te alle tijde bijstaan zowel persoonlijk als via de moderne media.  

Is uw interesse ontstaan voor onze dienst of product dan kunt u contact met ons opnemen.